Páginas

domingo, 15 de noviembre de 2009

Not a ClockWork Day

09/11/2009 

Són les 14:40 del mig dia, 1h de marge, s'ha d'arribar puntual a la sessió, cal agafar bon lloc perquè es preveu completar l'aforament de la sala gran del gran Méliès.
Mentre esperem... uns espaguetis amb mantega, tomàquet, ceba i botifarres trinxades sense mantega ni budell de botifarra. Tenim temps d'assistir a una "master class" de menjar granada (veure vídeo aqui) i de recordar que cal assegurar-se que la cadena quedi ben tancada.
Arribem a Cinema Méliès per veure la mítica "A clockwork orange" sorprenentment en VOSE i en TRESD, casualitats de la vida...
no varem poder assitir a la projecció del final del llibre, si interessa aquest, i no interessa llegir el llibre abans de desvetllar-ho, mirar enllaç: molt breu resum de l'últim capítol. i més extessament aquí.

Ens vé de gust un té amb cafè i pastetes, la cosa es va quedar amb un té i una pasta, serà la crisi? Destaquem la participació amenint la vetllada de Medina-Azahara (no el grupo de música, si no més que una teteria al raval). El que es va parlar, i no parlar amb el té es quedarà entre aquelles quatre parets i més.
No era masa tard, o si, segons com es miri...Amb ganes per sopar, decidits anem al mític Pollo Loco. s'ha de veure i viure per opinar, i s'ha de repetir per contrastar.

continuarà, o no

gràcies per la seva atenció i fins aviat

2 comentarios:

  1. bueno medina azahara no era el grupo, pero cuando quieras te prsento al cantante...xDDD
    (adivina quien es el anonimo) xD

    ResponderEliminar
  2. jajaja
    si me lo presentas con foto con posado y robado vale xD

    ResponderEliminar